CIRCULAIRE ECONOMIE

Wij zijn 2e Kans Bouwmaterialen het depot voor gebruikte materialen! Wij geloven in een duurzame toekomst voor mensen, milieu en materialen. Duurzaamheid en sociale betrokkenheid staat binnen de bedrijven van de Korevaar Groep voorop. Bij ons kunt u terecht voor bouwmaterialen die klaar zijn voor een tweede kans!

Recyclen met ons hart

Met 2e kans Bouwmaterialen willen wij het recyclen van afval binnen onze bedrijven naar een hoger niveau tillen. Waar KoreNet op haar milieustraat afval omzet naar grondstoffen voor bedrijven, geven wij na een zorgvuldige voorsortering materialen een tweede kans. Dit doen wij door het inzetten van de juiste mensen op de juiste plek binnen het recycleproces. Naast de afvalbedrijven binnen onze groep zijn wij met Korevaar Langerak gespecialiseerd in asbestsanering en sloopwerkzaamheden. Door de nauwe samenwerking met Korevaar kunnen wij tijdens de ontmanteling van gebouwen en andere projecten de vrijgekomen materialen een tweede kans bieden. Wij spelen hiermee een belangrijke rol binnen de circulaire economie.

Voorbeelden uit de praktijk

Kas

Een kas met 2E Kans ramen

Hek

Een hek met 2E kans palen

Rozenboog

Rozenboog met een 2e kans hek

Kas

Aanhanger met een 2e kans

Kas

Schuur met 2e kans OBS platen

Kas

Vlonder met 2e kans balken

naar iets specifieks op zoek?

Heeft u al in ons 2e Kans Bouwmaterialen Depot gekeken en zit het product waar u naar op zoek bent er niet bij? Laat een bericht achter en wij gaan voor u aan de slag! Wij helpen graag mensen met milieuvriendelijker maken van hun project. Bij ons bent u bij het juiste adres voor duurzame materialen!

Wat is een tweede kans product?

Bij 2e Kans Bouwmaterialen kunt u tweede kans producten kopen, maar wat is precies een tweede kans product? Wij leggen het u graag uit! Bij 2e Kans Bouwmaterialen geven wij (bouw)materialen en curiosa een tweede kans. Dit zijn producten en materialen die van onze leveranciers vandaan komen. Zij hebben bijvoorbeeld een restpartij over of deze producten zijn gered van de sloop. Alle materialen worden door onze specialisten gecontroleerd en gekeurd. De kapotte materialen filteren wij eruit en gaan naar KoreNet. De herbruikbare bouwmaterialen geven wij een tweede kans en komen op onze webshop. Wij zijn ervan overtuigd dat deze materialen een tweede kans en een nieuwe eigenaar verdienen. Om deze reden kunnen wij de materialen tegen een scherp tarief aanbieden. Geïnteresseerd? Wees er snel bij, want ons assortiment is erg wisselend!

Ga vandaag aan de slag met 2e Kans bouwmaterialen

Op zoek naar kozijnen, dakpannen, balken en andere bouwmaterialen? Bekijk ons wisselende assortiment aan bouwmaterialen en start vandaag met jouw project!

Chat openen
Hallo, heb je iets gezien waarin je geïnteresseerd bent of ben je naar iets specifieks op zoek?