Hardinxveld-Giessendam

Bouwmaterialen Hardinxveld-Giessendam

Op zoek naar bouwmaterialen voor huizen in Hardinxveld-Giessendam en omstreken? Zoek niet verder! 2e Kans Bouwmaterialen heeft een groot aanbod aan gebruikte bouwmaterialen die klaar zijn voor hergebruik. Ook voor u als particulier is het mogelijk om hier gebruik van te maken. Bekijk snel ons aanbod in onze webshop! Wij hanteren scherpe tarieven om mensen, milieu en materialen een tweede kans te geven. Draagt u samen met ons bij aan een circulaire economie? 

Brug Hardinxveld-Giessendam
Houtbalken

Bouwmaterialen particulier

Bent u als particulier op zoek naar bouwmaterialen? Bekijk onze webshop! Wij bieden tweede kans bouwmaterialen aan voor particulieren, klussers en ZZP’ers.  Bent u op zoek naar specifieke bouwmaterialen, zoals bouwmaterialen voor uw fundering? U kunt de bouwmaterialen gemakkelijk online via onze webshop kopen. Wist u dat wij bezorgen in heel Nederland?  Start vandaag met uw klus en maak gebruik van bouwmaterialen die klaar zijn voor hergebruik.  

doorzoek ons aanbod

Start vandaag nog aan uw duurzame project! 2e Kans Bouwmaterialen heeft een groot aanbod aan duurzame en unieke bouwproducten

Chat openen
Hallo, heb je iets gezien waarin je geïnteresseerd bent of ben je naar iets specifieks op zoek?