Molenlanden

Bouwmaterialen tegen scherpe tarieven 

Bent u op zoek naar bouwmaterialen tegens een scherpe prijs? Zoek niet verder! Bij 2e Kans Bouwmaterialen hebben wij een breed assortiment aan materialen die klaar zijn voor een tweede kans. Deze materialen komen direct vanuit de sloopwerkzaamheden of zijn restmaterialen van onze leveranciers. Wij zorgen er voor dat u de juiste materialen kan inzetten voor uw project, klus of kunstwerk. Door gebruik te maken van herbruikbare bouwmaterialen draagt u bij aan de circulaire economie en gaat u aan de slag met duurzame bouwmaterialen. Bekijk ons aanbod in de webshop. Bent u op zoek naar een specifiek product of materiaal? Neem contact met ons op!

Klinkers
terrein 2e kans bouwmaterialen

Circulaire economie in de Molenlanden 

Wilt u met uw woning, klusproject, kunstwerk of sloopwerkzaamheden bijdrage aan een circulaire economie? Maak gebruik van duurzame bouwmaterialen of wordt leverancier! Bij 2e Kans Bouwmaterialen recyclen wij met ons hart. Waar KoreNet afvalstoffen van bedrijven en particulieren omzet naar herbruikbare grondstoffen, gaan wij een stap verder. Wij proberen het product of de bouwmaterialen een tweede leven te geven. Zo worden dakpannen hergebruikt voor een nieuwe schuur en maakt u een bankje van oud steiger hout. Ons assortiment is nooit hetzelfde. Breng een bezoek aan ons depot en laat u inspireren om duurzaam aan de slag te gaan!

doorzoek ons aanbod

Start vandaag nog aan uw duurzame project! 2e Kans Bouwmaterialen heeft een groot aanbod aan duurzame en unieke bouwproducten

Chat openen
Hallo, heb je iets gezien waarin je geïnteresseerd bent of ben je naar iets specifieks op zoek?