Samen met 2e Kans Bouwmaterialen kan jij bijdrage aan een betere toekomst voor mensen, milieu en materialen. Wij geven mensen, milieu en materialen een tweede kans. Wil jij bijvoorbeeld een bank van pallethout? Dat is mogelijk! Bij ons koop je de materialen voor jouw duurzame project. Bij 2e Kans Bouwmaterialen koop je planken, isolatiemateriaal, curiosa, dakpannen en andere materialen tegen scherpen tarieven.

Goedkope bouwmaterialen bij het 2e Kans Bouwmaterialen depot

Bent u op zoek naar bouwmaterialen voor scherpe tarieven? Wij zijn met ons bouwdepot gevestigd in Groot-Ammers op het terrein van KoreNet. Bij ons kunt u terecht voor bouwmaterialen tegen scherpe tarieven. Bekijk het aanbod is onze webshop. Staan de materialen die jij nodig hebt voor jouw project er niet bij? Laat een bericht achter! Onze specialisten gaan voor u op zoek. Zodra wij de materialen op voorraad hebben, sturen wij een bericht!

Duurzame projecten met herbruikbare bouwmaterialen

Ga jij aan de slag met een duurzame vlonder, schuur of bank? Of bent u op zoek naar een nieuwe brug of trap? Al deze materialen zijn beschikbaar in het bouwmaterialen depot. Bij ons vindt je materialen die klaar zijn voor een tweede kans. Na een zorgvuldige sortering, maken onze specialisten de materialen gereed voor een tweede kans. Maak jij jouw project duurzaam met één van onze materialen? Laat het ons weten! Wij zien en horen graag waar onze duurzame producten terecht komen!

Bezorging door heel Nederland

2e Kans Bouwmaterialen bezorgt door heel Nederland. Sommige materialen kunnen wij per post versturen. Andere materialen die te groot zijn voor de pakketpost komen met de vrachtwagen jouw kant op. Het is ook mogelijk om de bouwmaterialen bij ons in het depot op te halen. Wellicht kom je nog andere bouwmaterialen tegen die jij kan gebruiken bij jouw duurzame project of klus! Wist je dat je bij 2e Kans Bouwmaterialen ook veel curiosa kan vinden? Bekijk snel ons aanbod!

2e Kans Bouwmaterialen onderdeel van de Korevaar Groep

Wij zijn onderdeel van de Korevaar Groep. De Korevaar Groep is gespecialiseerd in afval, recycling, sloopwerkzaamheden, bodemsanering, plaagdiermanagement en asbestsanering. Lees hier meer over de bedrijven van de Korevaar Groep.

Chat openen
Hallo, heb je iets gezien waarin je geïnteresseerd bent of ben je naar iets specifieks op zoek?