Bij 2e Kans Bouwmaterialen draait alles om het duurzaam hergebruiken van materialen. Dit kunnen balken en dakpannen zijn, maar ook trappen, bruggen en curiosa. Wij geven mensen, milieu en materialen een tweede kans. Wilt u graag uw project verduurzamen of juist restmaterialen recyclen in plaats van het naar de sloop te brengen? Dan helpen wij u graag!

Trotse leverancier worden van 2e Kans bouwmaterialen?

Wij werken samen met leveranciers uit hele land. Eén van onze leveranciers is Monto vastgoed. Samen met Monto vastgoed werken wij samen aan een circulaire economie.

‘Monto vastgoed onze zorg, houdt zich o.m.  bezig met totaal renovatie waarbij het beschikbaar houden van de juiste herbruikbare materialen voorop staat. Deze materialen kunnen wij nu aanbieden bij  “2e kans bouwmaterialen” op deze wijze leveren wij een bijdrage aan het circulair verwijderen van en het opnieuw inzetten van de juiste materialen. Een goed initiatief.

Willem Lorié

Wilt u graag bijdragen aan een circulaire economie, waarbij wij product eerst een tweede kans geven voordat uw materialen herbruikbare grondstoffen worden? Neem contact op met onze collega Jan!

Welke materialen kan ik als leverancier aanleveren?

De specialisten van 2e Kans Bouwmaterialen werken met acceptatievoorwaarden. Deze kunt u vinden op onze website. Bent u gespecialiseerd in sloopwerkzaamheden of zit u in het vastgoed? Wij zetten zowel gebruikte als nieuwe materialen in bij ons depot. Om deze reden vinden wij kleine restpartijen al erg interessant! Wilt u graag weten welke mogelijkheden er zijn voor uw bedrijf? Neem contact met ons op of schrijf u in als leverancier. Ook enkele materialen zoals bijvoorbeeld een trap kunnen wij een tweede kans geven. Wij denken graag met u mee!

2e Kans Bouwmaterialen

2e Kans Bouwmaterialen is onderdeel van de Korevaar Groep. De bedrijven binnen de  Korevaar Groep zijn gespecialiseerd in afval, recycling, sloopwerkzaamheden, bodemsanering, plaagdiermanagement en asbestsanering. Lees hier meer over de bedrijven van de Korevaar Groep.

Chat openen
Hallo, heb je iets gezien waarin je geïnteresseerd bent of ben je naar iets specifieks op zoek?