Aanstaande vrijdag 7 mei 2021 is de transportweg wegens werkzaamheden afgesloten. Om deze reden is het depot van 2e Kans Bouwmaterialen helaas minder goed bereikbaar. Wij verzoeken u om zich vrijdag 7 mei 2021 het terrein te bezoeken via een alternatieve ingang.

Alternatieve ingang 2e Kans Bouwmaterialen

Wilt u op vrijdag 7 mei een bezoek brengen aan het 2e Kans Bouwmaterialen depot? Dit is mogelijk! Ondanks de werkzaamheden aan de Transportweg is het voor u als klusser, ZZP’er of aannemer mogelijk om ons depot te bezoeken. Wij verzoeken u om zich op 7 mei 2021 te melden aan de alternatieve ingang op de Nijverheidsweg 1. Deze route is inzichtelijk op de afbeelding hierboven.

Let op: Rijd rustig, de omliggende bedrijven zijn geen grote hoeveelheden (vracht)verkeer gewend.

2e Kans Bouwmaterialen aan de Transportweg

Het depot van 2e Kans Bouwmaterialen is gevestigd aan de Transportweg in Groot-Ammers. In ons depot vindt u verschillende bouwmaterialen die klaar zijn voor een tweede kans. Heeft u materialen nodig voor uw palletbank, steiger, schuur of woning? Bekijk de webshop voor ons huidige aanbod. Het assortiment van 2e Kans Bouwmaterialen is erg wisselend. Bent u op zoek naar iets specifieks? Neem contact met ons op! Wellicht is het artikel wat u zoekt al aanwezig in ons depot. Hebben wij het niet op voorraad? Wij kijken graag samen met u naar alternatief of gaan voor u op zoek!

2e Kans Bouwmaterialen

2e Kans Bouwmaterialen is onderdeel van de Korevaar Groep. De Korevaar Groep is gespecialiseerd in afval, recycling, sloopwerkzaamheden, bodemsanering, plaagdiermanagement en asbestsanering. Lees hier meer over de bedrijven van de Korevaar Groep. Heeft u een vraag of bent u op zoek naar specifieke materialen? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Chat openen
Hallo, heb je iets gezien waarin je geïnteresseerd bent of ben je naar iets specifieks op zoek?