Vijfheerenlanden

Aanbod bouwmaterialen 

Bent u op zoek naar een specifiek product? Of wilt u graag de dakpannen op uw schuur vervangen? 2e Kans Bouwmaterialen heeft een groot assortiment aan materialen van isolatieplaten, buizen, deuren en ramen. Heeft u het aanbod in onze webshop al bekeken en ziet u niet het juiste product? Wellicht staat het juiste product op ons Markplaats profiel. Nog steeds niet gevonden wat u zoekt? Laat dan een bericht achter en wij gaan voor u op zoek! Samen met u streven wij naar een circulaire economie waar in (bouw)materialen een tweede kans verdienen! 

terrein 2e kans bouwmaterialen
terrein 2e kans bouwmaterialen

 Leverancier worden?

Bent u met uw bedrijf gevestigd in de Vijfheerenlanden en wilt u bijdragen aan een  circulaire economie? Wordt leverancier van 2e Kans Bouwmaterialen. Materiaal wat overblijft van uw bouwprojecten of kleine restpartijen kunnen wij een tweede kans geven! 2e Kans Bouwmaterialen draagt met haar missie bij een circulaire economie en u kunt daaraan meedoen! Wordt één van onze vaste leveranciers en werk samen met ons aan een duurzame toekomst, waarin mensen, milieu en materialen een tweede kans krijgen! Heeft u vragen of wilt u leverancier worden? Neem contact met ons op en vraag ons naar de mogelijkheden! 

doorzoek ons aanbod

Start vandaag nog aan uw duurzame project! 2e Kans Bouwmaterialen heeft een groot aanbod aan duurzame en unieke bouwproducten

Chat openen
Hallo, heb je iets gezien waarin je geïnteresseerd bent of ben je naar iets specifieks op zoek?